A Techno Ponyva Kft. 1995-ben mikro vállalkozásként alakult, ponyva anyagok és kiegészítő termékek forgalmazására. Vásárlóink számára a kezdetektől igyekeztünk a legjobb termékeket megtalálni, ezért főként Olaszországból (Ferrari, Sioen, Mehler, Alumee, Haltec) valamint Belga és Franciaországból importáltunk ponyva anyagokat. Az évek során Vásárlóink elégedettségére az alapvetőtől a speciális igényeket is kiszolgáló termékekkel bővítettük minőségi kínálatunkat. Keresve az új lehetőségeket később csatlakoztunk a Giovanardi, Európa egyik legnagyobb ponyva, lerakat cégéhez. Termékeink 80%-át jelenleg is a Giovanardi anyagok teszik ki.

 

Vásárlóink teljesebb, átfogóbb kiszolgálása érdekében felépítmény és tetőrendszereket (Versus) is forgalmazunk. A legjobb árakat biztosítva a magyar termékek (mint pl. kötelek, csattok, fülek, elütök karikák) forgalmazása mellet bővítettük termékpalettánkat Miderhoff és ARTECA tartozékokkal.
2006 januárjától a Delacher vámudvar területén 1000m2-es kiszolgáló térben állunk kedves vásárlóink rendelkezésére több ezer áruféleséggel, különböző vastagságú, színű, minőségű ponyva anyagokkal vevőink igényei szerint.
Minőségi termékeinkkel, szakmai tudásunkkal optimális megoldásokat nyújtunk Önnek és vállalkozásának.